dimarts, 13 de desembre del 2016

CRÒNICA DEL CONCERT D'ALZIRA DE LA RAÍZ I ASPENCAT

Per Clara Campos (1r de Batxillerat)

El pont d’octubre vaig anar amb uns amics a un concert de música en valencià a la localitat d’Alzira. El dia 8 d’octubre, a Alzira, vaig poder gaudir de l’últim concert de la gira de nou disc Entre Poetas y Presos del grup La Raíz, juntament amb altres grups com eren Assekes, Aspencat i La Fúmiga.


Abans d’anar a Alzira, vam quedar tots els amics per sopar junts. Al sopar ens ho vam passar molt bé comentant anècdotes d’altres concerts als quals havíem assistit. Quan vam acabar, la mare d’un amic ens va portar cap al concert. En arribar, hi havia molta gent fent cua per comprar l’entrada per poder entrar al recinte, però nosaltres no n’haguérem de fer, ja que la vam comprar per internet. Mentre ens esperàvem fins que entrara tota la gent que estava en la porta, estiguérem pegant voltes i trobant-nos amb amics que havíem fet a altres concerts.


Aspencat

La Raíz

Una vegada vam entrar, estava acabant d’actuar La Fúmiga i com que aquest grup no l’havíem escoltat molt, decidírem anar a comprar-nos una samarreta d’Aspencat, i una altra de La Raíz. Més tard, quan va començar a actuar Assekes, ens mesclàrem entre tota la gent i quan va finalitzar, els meus amics volgueren quedar-se pel mig de la gent, ja que volien entrar als “pogos”. Però la meua amiga i jo vam seguir avant, fins que aconseguírem arribar a primera fila, i allí vam gaudir dels dos grups que quedaven per eixir, primer amb La Raíz on el guitarrista ens va regalar la pua de la guitarra, i després amb Aspencat, amb qui vam eixir en el vídeo que gravaven del concert.

Una vegada acabats els concerts, ens vam reunir tots junts per esperar al pare d’un altre amic que vinguera a per nosaltres. Eixa nit ho vam passar tots d’allò més bé i estem desitjant tornar al pròxim concert que facen, encara que ens haurem d’esperar fins que acabe el Festivern, un festival que se celebra tots els anys a Tavernes de la Valldigna per celebrar el cap d’any, ja que enguany no podrem assistir. La veritat és que m’agrada molt anar a concerts de música en valencià, perquè des de menuda he escoltat cançons d’Obrint Pas o La Gossa Sorda per mon pare, a qui li agrada molt. I gràcies a assistir a aquests concerts, a més de passar-m’ho molt bé, he pogut conéixer molt bona gent de diferents llocs, dels quals ens hem fet amics de seguida i moltes vegades fem dinars per tornar-nos a veure.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada