dijous, 13 de desembre del 2012

ROBIN DELS BOSCOS

Per Ángela Agudo Zanón, de 1r D

Aquesta pel·lícula està situada a Anglaterra. Robin del Boscos protegeix a un frare que mata un  cérvol en terres on està prohibit caçar. Aconsegueix salvar-lo amenaçant i lluitant amb els guardians de terra. Robin dels Boscos busca a la seua gent i fa plans per a matar els guardians del Príncep Joan, que són els qui volen matar a la gent pobre del poble de Robin Hood. La Warner Bross ha produït aquesta pel·lícula protagonitzada per Errol Flynn que fa el paper de Robin dels Boscos.

Escena de la pel·lícula

Aquesta pel·lícula la recomanaria a xiquets a partir de set anys cap amunt. M'ha agradat molt perquè, a pesar de ser una pel·lícula de capa i espasa, no sempre estan lluitant. Hi ha diferents escenes d'amor,d'aventures,de traïció,de por, de tristesa, etc. A mi l'escena que més m'ha agradat és quan en l'última part el rei Ricard li dóna la mà de Lady Marian a Robin Hood, que es poden casar i a més el fa rei. La història m'ha paregut bastant creïble; l'únic que em pareixia poc creïble eren les rialles de Robin Hood.

El director d'aquesta pel·lícula s'ha esmerat bastant perquè fa plorar i riure a tot el públic en general. En la ciutat de Sherwood es desenvolupaven moltes escenes perilloses que l'actor Robin Hood no podia fer. Per a ell han posat un actor especialista i ha fet la mateixa escena sense alarmar al públic de que fóra una altra persona. En veritat la pel·lícula ha estat molt bé.

La pel·lícula m'ha paregut senzilla d'entendre i molt bonica i amb escenes molt entretingudes. La recomanaria a xiquets a partir de set anys d'edat perquè si la recomane als més menuts no entendrien res de la pel·lícula. M'ha agradat perquè m'agraden molt les escenes d'aventures i traïció en què apareix Robin Hood perquè em pareix que és un bon actor i jo el felicitaria. En conclusió no canviaria res de res perquè ha estat molt bé i el actors s'han esforçat molt en algunes de les diferents escenes que hi ha a la pel·lícula.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada