divendres, 21 de desembre del 2012

CARTA DE DIRECCIÓ, NADAL 2012

Arriba un nou canvi d’any. No m’agrada fer balanç i no en pense fer. Cadascú que faça el seu repàs particular a l’any que ara acaba. Repàs de tot allò que hem fet, que hem deixat de fer. Balanç de tot allò que hem perdut i de tants amics que hem trobat.

M’agradaria dir eixes dues paraules tan repetides, tan gastades que ens trobem penjades amb llums a les entrades dels pobles i ciutats, en qualsevol escrit o correu que enviem o rebem per ara, en els calendaris del nou any, en tants llocs. Sabeu tots de quines paraules parle.

Penseu que és ètic fer-ne ús? Tenim el valor i la moral suficient per a pronunciar-les?  No resulten un sarcasme cruel, quan molts dels nostres veïns  no saben què compraran per a celebrar l’any nou? No resulten dures veient com molts han amagat riqueses a les seues cases, mentre enviava a la misèria a molts treballadors? No és hipòcrita, quan cada dia resulta més difícil accedir a una educació, a una sanitat, a uns mínims serveis de qualitat, que fins fa poc hem gaudit i que es van desmoronant per la imposició de no se sap “qui”?

O potser sí que seria bo desitjar un BON NADAL i tornar a trobar-se junts per recuperar tot allò que ens estan robant.
Bones Festes i feliç 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada