dimarts, 20 de gener del 2015

ANDREA CORELL: "ELS DE LA UNIVERSITAT ESTAN SENT ELS MILLORS ANYS DE LA MEUA VIDA"

Per Amparo Genovés (2n de Batxillerat)

Andrea Corell va estudiar 2n de Batxillerat a l'IES Torís el curs 2012/13. Una vegada superada la PAU es va matricular al grau d'Infermeria, on enguany estudia el segon curs. Andrea ens ha concedit una entrevista per parlar-nos de la vida més enllà de l'IES.

Andrea, fotografiada entre dues companyes del grau d'Infermeria.

Per què decidires estudiar Infermeria?

Perquè tenia ganes d’ajudar a la gent en els moments que pitjor ho passa.


A quina universitat estàs actualment? T'agrada l'experiència?

A la Universitat de València. Sí, estan sent els millors anys de la meua vida, ja que he conegut molta gent que té els mateixos interessos que jo.

Fou molt costós 2n de Batxillerat? Com ho recordes?

Sí, 2n de Batxillerat va ser dur ja que tenia la pressió de traure una bona nota per poder accedir a la Universitat. Recorde aquell curs com un dels mes difícils i en els que més has d’esforçar-te ja que d'aquest curs depén en gran mesura el teu futur.

I els dies abans de la selectivitat?

Van ser dies de nerviosisme ja que només tens una oportunitat per a demostrar tots els coneixements que saps i a més et jugues més de la meitat de la nota final amb què després has d’accedir a la universitat.

Què vols fer quan acabes la carrera?

De moment no ho sé, ja que en un principi volia fer medicina, però en aquests moments estic enamorada de la infermeria, així que possiblement quan acabe la carrera faça algun màster o algun curs de formació professional com el de tècnic de raigs.

Com estructures el temps?

Dedique els matins a estudiar, ja que vaig a classe per les vesprades. Així, pels matins repasse les classes dels dies anteriors. El problema són els treballs, que has de dedicar molt de temps pel que és necessari estructurar-los i dedicar-te tant a ells com a l’estudi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada