dimecres, 24 de desembre del 2014

MÚSICA I MÀGIA PER A CELEBRAR L'ARRIBADA DE LES VACANCES DE NADAL

El dia 22 de desembre l'IES de Torís va tancar les portes amb una gran celebració per a posar punt final al llarg primer trimestre del curs 2014/15. L'alumnat que va vindre al centre va poder disfrutar de dos espectacles variats i ben interessants: la música d'un quartet de corda de València i la màgia del Mag J. J. Una manera ben original de dir-nos adéu i d'acomiadar-nos fins al 7 de gener.


Quatre alumnes del Conservatori de València anomenats Laura, Jorge, Maria i Marina ens van oferir un interessant repertori de temes. Amb dos violins, una viola i un violoncel van oferir un variat número musical, que abraçava música des del Barroc a l'Imagine de John Lennon o la coneguda banda sonora de la pel·lícula El golpe.




El quartet de corda.
El públic de l'IES de Torís gaudint del concert.
El Mag J. J. va posar la nota d'humor i de fantasia en l'últim dia de classe de l'any 2014. A través d'un espectacle amè i participatiu, l'alumnat de l'IES va gaudir de sorprenents moments d'il·lusionisme i, inclús, alguns atrevits van llançar-se "al ruedo" com a eficients ajudants del mag.

Ainhoa i Ismael, eficients ajudants del Mag J. J.

Alejandro i Óscar amb el Mag J. J.
Tothom atent a la màgia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada