dissabte, 25 de setembre del 2010

Benvinguts al curs 2010-2011

Ja hi som, una vegada més, com any arrere any: hem aconseguit arrancar de nou els motors del curs lectiu. És per això que el passat 15 de setembre començàrem les classes i, ara, gairebé sense adonar-nos-en, estem endinsats ja en el mes d'octubre. Tot amb la particularitat de ser el primer any en què el curs es farà íntegrament al nou IES de Torís; tot un somni fa uns anys i tot un repte dels nous temps que corren. L’objectiu:oferir un ensenyament públic de qualitat per a tots.

(Els tutors esperant els seus alumnes el primer dia)

Cal dir però, que el curs afronta nombrosos canvis. S'han fet algunes xicotetes remodelacions en la sala de professors i al pati; i, en altre ordre de coses, la cafeteria comença a funcionar amb total normalitat. Malauradament, en el present curs també han desaparegut algunes de les opcions que oferia el centre fins ara, com per exemple el Programa d'Acompanyament Escolar, el programa experimental d'ampliació d'anglés en 1r i 2n o el Programa d’Educació Compensatòria. A pesar de tot, no obstant això, el centre continua treballant per millorar l’ensenyament públic i per potenciar la col·laboració i la il·lusió de tota la Comunitat Educativa.

(Alumnes del grup de 3r.)

D’altra banda, també hem de sumar, i celebrar, l’arribada de nous alumnes procedents de la població veïna de Godelleta, els quals, s'han incorporat amb normalitat a les rutines del centre. Es tracta d’un grup de cent alumnes, aproximadament, que suposen un nou pas endavant en el progrés de l’IES Torís.

Per últim, la revista IESTUDIANTS, totalment renovada, obri també un nou curs oferint aquesta finestra oberta a tots aquells alumnes del centre que desitgen participar, bé com a redactors, bé com a simples seguidors. Des d'ací, per tant, informarem de les activitats del centre i ens farem ressò de l’actualitat que afecta la comunitat educativa. Parlarem, en definitiva, de tot allò que s’esdevinga pel centre: activitats extraescolars, informació d’interés, activitas d'oci relacionades amb el centre, oferta cultural... Benvinguts doncs a l’IES de Torís. El curs 2010-2011 és vostre.

(Alumnes del grup 2n D esperan al seu tutor)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada