dimarts, 30 d’abril del 2013

IT'S MY LIFE

Un article de Andrea Corell

Director de l’obra: Toni Jiménez Picó i Mari Lozano Cuallado.

Repartiment: Toni Jiménez Picó (Hugo), Joan Mora Ballester (Àlex), Ivan Torres Picó (Diego), Mireia Segura (Laura) i Miriam Algarra Latorre (Carmen).

It’s my life (És la meua vida) és un musical en el qual es representen els diferents somnis que té la gent jove per al seu futur, i els obstacles que troben per aconseguir-los.

   Hugo és un xic de 17 anys que somia ser artista, però es troba amb un impediment: els seus pares volen que estudie i deixe de banda el seu somni. Així, decideix anar-se’n de
casa. Aquesta bogeria el porta a l’estació de trens on coneix Diego, un xic que somia ser metge i ajudar als xiquets de l’Àfrica però el seu pare vol que treballe amb ell a la seua clínica i abandone la idea de treballar a l’Àfrica. Aquests decideixen agafar el mateix tren i viatjar junts. Una vegada al tren, es troben amb Laura, amb qui havia mantés una relació sentimental Diego, i a més, a qui li havien furtat l’equipatge, igual que a aquests dos. Laura somnia en convertir-se en una gran model però la seua mare vol que es case amb un advocat i deixe aquesta idea.

Una vegada arriben a l’estació de tren del seu destí, coneixen Àlex, un mim que únicament aspira a guanyar diners per gastar-se’ls a la nit en festes. Àlex ajuda a Hugo, Diego i Laura a busca els seus equipatges, i així, aquests quatre fan una bona amistat.

El tema que tracta és la recerca d’uns joves per fer realitat els seus somnis en un futur i els obstacles que han de superar. A més, aquesta obra de teatre pertany al gènere de la comèdia i està adreçada a un públic adolescent perquè parla sobre els seus somnis i així aquestos són els que més identificats es troben amb l’obra.

It’s my life és una història, representada per esquetxos, senzilla, en la qual em sent identificada, ja que jo opine que hem de complir els nostres somnis per molt que ens coste, és a dir que m’identifique amb el tema que tracta l’obra. Per altra banda, també podem dir que els personatges estan ben retractats, ja que conec als actors que els representaven i en tot moment veia al personatge i no a l’actor com a persona.

La veritat és que aquest musical m’ha agradat molt perquè ha demostrat a la gent que hem de esforçar-nos per aconseguir tot allò que volem tindre. Així, crec que aquesta obra mostra el dia a dia de molts joves, qui han de buscar-se la vida i enfrontar-se a aquesta per poder sobreviure d’alguna manera.

A més, pense que no hi ha res més bonic que fer el que realment vols, i el que més m’agrada d’aquesta obra és que et recomana que faces el que t’agrada, sent al mateix temps bo per a tu.

Per tot açò, és clar que recomane aquesta obra, ja que jo he gaudit en veure-la. M’agradaria que més gent pogués gaudir-la com jo ho vaig fer, i al mateix temps, aprenga que quan una persona fa el que realment vol i li agrada, és quan més a gust ho farà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada