divendres, 6 de juny del 2014

EXCURSIÓ A BENICÀSSIM 2014

Per Pepe Iranzo, de 2n A

El Departament de Religió organitza la 4a acampada anual a l´alberg juvenil de Benicàssim, els professors que han acceptat anar amb Vicent han sigut Natàlia i Natxo, uns 80 alumnes de 1r , 2n , 3r , 4t i PQPI han anat a la excursió. A l´alberg hi ha habitacions de 1,2,3,4 i fins tot de 8 persones, l´alberg està a primera línea de platja , té habitacions d´oci , pista de bàsquet , camp de futbol i es troba a prop d´un Consum.

Benicàssim

 El primer dia arribàrem  a l´alberg i organitzarem les habitacións , explicaren les normes i els horaris dels menjars i a quina hora es tanquen les portes de l´alberg . Quasi no hi havia gent i tinguerem l´alberg durant els 3 dies per a nosaltres , alguns anaren a la platja , altres a jugar a bàsquet , altres a comprar al Consum…   Sols hi hagué un xicotet accident , un alumne llançà un eriçó de mar a la mà de altre alumne , i hagué d´anar al centre de salud per a llevar-li les punxes , però no li passà res de res . Aquella mateixa nit pocs pogueren dormir bé , uns alumnes al principi muntaren tant d´escàndol que es sentia per tot l´alberg.


 El segon dia del mati baixàrem tots per a desdijunar i després anàrem tots en companyía dels professors a l´IES Violant de Casalduch , que és l´institut de Benicàssim , allí ens ensenyaren les instalacions del centre i el director ens contà un poc de la història de Benicàssim que en àrab significa fills de Càssim , després passèjarem pel poble i vejerem l´esglesia antiga, desprès tornarem a l´alberg per a dinar, de vesprada quasi tots anàrem a la platja o a passejar una altra vegada pel poble . La segona nit no feren tant d´escandol però tot i així alguns no pogueren dormir tranquilament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada