dimarts, 17 de gener del 2012

GRANS ESFORÇOS, GRANS VICTÒRIES

Per Ederne Ponce

Si algú de vosaltres ha comprat el diari de hui potser haureu llegit el nom de Carolina Rodríguez, una gimnasta espanyola que ha aconseguit, junt al seu equip, classificar-se per als jocs olímpics que tindran lloc aquest any a Londres. El conjunt està format per: Lourdes Mohedano, Elena López, Lidia Redondo, Loreto Achaerandio, Sandra Aguilar y Alejandra Quereda. Totes elles entrenen al ‘’Centro de Alto Rendimiento de Madrid’’ i estan dirigides per Anna Baranova i Noelia Fernández.

D'aquest grup d'artística forma part una xica de Torís, Elena López, que després d'un grapat d'anys d'esforç
als entrenaments, competicions etc; ha sabut demostrar que ha pagat la pena continuar en tot moment fent allò que de veritat li agrada.

Des de ben menuda Elena, ja era tota una experta en allò d’estirar la cameta, participava en les exhibicions del poble i superant-se cada vegada més ens demostrava que arribaria lluny. És ara, en aquest moment, quan Elena es deu sentir premiada després de tants anys de sacrifici, lluny de la seua família i dels seus amics i amb una mitjana de 8 hores d’entrenament diari.
Com tots aquells que lluiten per alguna cosa, Elena, junt amb les altres xiques, ha passat moments durs, com la vegada que van quedar en 12ª posició als mundials, quan realment aspiraven a moltíssim més. Enrere queda hui l'amargor d'eixe dia que ha donat pas a l'eufòria, l'emoció i l'alegria després de veure's classificades. Tota una mescla de sentiments agradables que de segur fan que es senten orgulloses d'elles mateixes i del seu magnífic treball. Doncs feu molt bé si així us sentiu, enhorabona campiones!






1 comentari:

  1. Anda, habrá representación de Turís en las olimpiadas de Londres.

    ResponElimina