divendres, 18 de maig del 2018

UNA DELEGACIÓ DE L'IES TORÍS VIATJA A MAUTHAUSEN

Entre el 4 i el 7 de maig de 2018, una representació d'alumnes i professors de l'IES Torís va viatjar a Àustria en una visita organitzada per l'Amical de Mauthausen de Barcelona. A aquesta visita també hi han assistit representants d'altres cinc instituts valencians: IES Els Ports de Morella, IES Doctor Simarro de Xàtiva, IES Hoya de Buñol, IES Joan Fuster de Bellreguard i IES Enric Valor de Pego.


El viatge de la delegació torisana ha estat sufragat per l'Ajuntament de Turís i l'alumnat ha aconseguit la beca a partir d'un concurs de treballs d'investigació sobre Vicent Vidrier, torisà torturat al camp de Mauthausen i assassinat al de Gusen. A més, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha participat en l'homenatge central a les víctimes de l'Holocaust.



Aquest viatge s'emmarca en les activitats que s'han desenvolupat al nostre centre per tal de commemorar el dia Internacional de la Memòria de les Víctimes de l'Holocaust i dóna continuitat a les Jornades Educatives sobre l'Holocaust que es van celebrar al curs 2016/17.

El grup de l'IES Torís amb un supervivent polonés del camp de concentració.

Els cinc alumnes que han viatjat a Àustria han sigut Claudia Doménech, José Rafael Iranzo, Miguel Lozano, María Martínez i Antonio Vicent. Els professors acompanyants han sigut Vicent Darder i Joaquín Alcaina.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada