divendres, 30 de setembre de 2016

L'IES TORÍS, MILLOR CENTRE PÚBLIC VALENCIÀ EN L'ÚLTIMA SELECTIVITAT

Des d'Iestudiants volem felicitar la promoció que el curs passat va estudiar 2n de Batxillerat al nostre centre, ja que com han publicat El Mundo o Las Provincias, s'han situat com el millor centre públic de tot el territori valencià. Els nostres alumnes han obtingut una nota mitjana de 7,304 i han ocupat la 9a posició si comptem col·legis concertats i privats, tot un rècord tenint en compte que s'hi han presentat més de 450 centres.


La promoció que va acabar 2n de Batxillerat el curs passat i que a hores d'ara està ja continuant la seua formació en la universitat «ha sigut la primera que ha realitzat tots els estudis de secundària i batxillerat en el nou edifici i també és la primera promoció que ha incorporat alumnat de Godelleta», ha declarat a la premsa el director de l'IES, Carles Celma.


També cal recordar que els nostres alumnes del curs passat han superat les notes de la PAU de promocions anteriors de l'IES Torís de 2n de Batxillerat, i això que algunes d'elles també van obtindre un lloc en el rànquing de millors centres.

Us oferim a continuació algunes imatges preses durant l'acte de graduació que va aprofitar de cloenda del curs escolar 2015/16 i de comiat per a aquests alumnes, després d'un any ben dur de treball que ha tingut la seua recompensa.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada