divendres, 18 de maig de 2018

UNA DELEGACIÓ DE L'IES TORÍS VIATJA A MAUTHAUSEN

Entre el 4 i el 7 de maig de 2018, una representació d'alumnes i professors de l'IES Torís va viatjar a Àustria en una visita organitzada per l'Amical de Mauthausen de Barcelona. A aquesta visita també hi han assistit representants d'altres cinc instituts valencians: IES Els Ports de Morella, IES Doctor Simarro de Xàtiva, IES Hoya de Buñol, IES Joan Fuster de Bellreguard i IES Enric Valor de Pego.


El viatge de la delegació torisana ha estat sufragat per l'Ajuntament de Turís i l'alumnat ha aconseguit la beca a partir d'un concurs de treballs d'investigació sobre Vicent Vidrier, torisà torturat al camp de Mauthausen i assassinat al de Gusen. A més, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha participat en l'homenatge central a les víctimes de l'Holocaust.Aquest viatge s'emmarca en les activitats que s'han desenvolupat al nostre centre per tal de commemorar el dia Internacional de la Memòria de les Víctimes de l'Holocaust i dóna continuitat a les Jornades Educatives sobre l'Holocaust que es van celebrar al curs 2016/17.

El grup de l'IES Torís amb un supervivent polonés del camp de concentració.

Els cinc alumnes que han viatjat a Àustria han sigut Claudia Doménech, José Rafael Iranzo, Miguel Lozano, María Martínez i Antonio Vicent. Els professors acompanyants han sigut Vicent Darder i Joaquín Alcaina.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada