dijous, 17 de març del 2011

SEGON DIA DE JORNADES CULTURALS

Aquest ha sigut sense dubtes el dia més variat en quant a activitats. Els Departament de Matemàtiques ha oferit tallers que anaven de la creació de figures de papiroflèxia als sudokus, passant pels jocs de taula o el treball amb el cub de Rubik.
Per la seua banda, el Departament de Francés ha fet les delícies dels més golafres amb el seu Taller de Crêpes que ha sigut reclamat amb força per tots els alumnes del centre tant per la curiositat que puga despertar la bona rebosteria, com per l'ànsia per fer un mos i continuar amb la resta de les activitats. En el taller de Tecnologia, els alumnes han assistents han pogut realitza activitats tan curioses com el tall de gots de vidre. Els resultats han sigut realment brillants.


La iniciativa del Departament de Valencià s'ha centrat en la creació audiovisual i han aconseguit organitzar la creació de curtmetratges tant per al primer com per al segon cicle. Una activitat que ha contat amb una nombrosa participació i que ha estat supervisada per Consol com podem veure a la fotografia. El Departament de Castellà ha estat treballant amb jocs de paraules i, coordinant la Marató Fotogràfica amb el Departament d'Educació Plàstica, que ha tornat bojos als alumnes que han explorat Torís en busca de les objectius fotogràfics que havien de trobar, si bé és cert que tots han aconseguit trobar totes les imatges demanades.

En Plàstica també s'han currat de valent un interessant taller de feltre que ha despertat la curiositat tant dels participants com dels curiosos que han passat a fer una ullada i han acabat enredats amb agulles i tela. Un bon exemple ha sigut el cas de María José de Castellà, que ha ajudat i molt a la realització del taller. Podeu trobar més informació del feltre al seu blog, Leemos y Compartimos, on també hi ha un ample reportatge sobre aquesta jornada cultural.
I encara hi havien molts tallers més. El trivial gegant no ha parat de funcionar al gimnàs. El Departament de Ciencies Naturals ha estat elaborant activitats de laboratori com la fabricació de sabó; el Departament de Música ha organitzat un divertit karaoke i el d'Anglés ha divertit a l'auditori amb el joc Party & Co.
En definitiva una jornada lúdico-festiva que encara espera celebrar un dignisim colofó el dia 17 amb les activitats de senderisme i una monumental xocolatà. Esperem que ho disfruteu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada