divendres, 9 de gener del 2015

STROMBERS

Ruth Picó (2n de Batxillerat)

Este estiu he pogut estar a les Santes de Mataró (Barcelona). Les Santes són la festa major d’aquesta ciutat, capital del Maresme. La primera nit van dir-me que actuaven Txarango i Strombers, doncs bé, jo no tenia ni idea de l’existència d’aquest últim grup, el concert va començar i ells eres en “teloners” i em van agradar prou.

Strombers

Strombers és un grup de música de Cardona, la banda es va formar en 1999 sense cap pretensió, l’únic que feien era pasar-ho bé. A partir d’ací la cosa va anar madurant i comencen a crear temes propis. El grup toca cançons de música festiva on combinen diversos estils: ska, reggae, rumbes, country, entre altres, ho fan en valencià i també en castellà.





El seu primer treball naix a Cambrils i s’anomena Fiesta Ilegalvol 1. A l’any 2005 s’edita el seu segon disc: Que ruli!, situat al capdavant de les llistes de venta del mercat català. L’any 2007 fan 71 actuacions i trauen el seu tercer treball: Blú. El seu últim disc s’anomena Extraterrestres.

La banda ja s’ha estabilitzat i els membres del grup són Ferran Gallart (veu), Toni Company (veu, teclats i acordió), Marc Martínez (guitarra), David Gès (saxo), Sergi Beringues (trompeta), Alexis Cabrilla (baix), Andreu Manó (bateria) i Ricard Puigdomènech (guitarra). Com veieu, un total de huit components amb un gran nombre d'instruments musicals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada