dijous, 8 de novembre del 2012

UN ANY MÉS, L'IES EN EL MÉS ALT DE LA SELECTIVITAT

  Si l'any passat els alumnes de l'IES van aconseguir la fita d'alçar-se amb els millors resultats de la comarca i un dels millors de tota la comunitat valenciana, en la selectivitat de 2012 el nivell s'ha mantingut de manera digníssima.

Notícia de Levante-EMV del dia 1 de novembre
  El passat 1 de novembre, Levante-EMV va publicar una notícia amb els resultats dels centres públics de la Ribera en la selectivitat de 2012. Els alumnes del centre, lluny de quedar-se estancats o de baixar el nivell, van aconseguir uns resultats molt destacats, situant-se en la posició sisena en la classificació de centres públics i concertats de la comarca. La mitjana dels resultats de les PAU va ser d'un 6,582, la qual cosa suposa una diferència pel que fa a l'expedient de tan sol un 0,627. Igualment es manté el ple d'aprovats en el selectiu, ja que van aprovar els quinze alumnes que van assistir. Entre els centres públics de la comarca, L'IES de Torís tan sols ha sigut superat per l'IES Tulell d'Alzira (el millor centre públic de tota la comunitat), l'IES d'Almussafes i l'IES Enric Soler i Godes de Benifaió. La xifra més destacada de l'estadística d'enguany és que els centres privats han millorat considerablement els resultats, circumstància que pot haver sigut provocada per l'augment de les ràtios en els grups de batxillerat.


  En qualsevol cas, els resultats corroboren el bon treball dels alumnes del passat curs que tenien el difícil repte de mantindre el llistó després de les impressionants qualificacions que van obtindre els alumnes del curs 2010-11. Aquest fet confirma la bona labor que s'està desenvolupant al centre i el bon nivell de treball dels nostres alumnes de segon de batxillerat. Esperem que en el present curs, es mantinga o es millore la bona dinàmica que portem.

De camí a la selectivitat sense perdre el bon humor


El tercer dia de selectivitat



El grup de batxillerat el dia de les orles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada