divendres, 15 de març del 2013

EXCURSIÓ A XEST

Per Ricardo Collado i Sergio Navarro, de 1r PQPI

El passat dia 7 de març els alumnes de l 'IES Torís de 4t de l' ESO i de PQPI anaren al Complex Educatiu de Xest a visitar els mòduls dels cicles formatius.

Vàrem eixir a les nou del matí amb tota l’expedició de l’IES, només arribar, la subdirectora Inés va donar-nos una xerrada del que anàvem a fer durant el dia, després vàrem anar a esmorzar al menjador, el menjar el van fer els del mòdul de cuina. Estava molt bo, era menjar típic espanyol i destacava la truita de creïlla.

Foto de l'esmorzar
Després, anàrem a veure el mòdul d'Automoció, allà es troba el d'Electromecànica, Mecànica de Competició i de Carrosseria. Ens explicaren quin tipus de treball faríem si estudiàvem eixe cicle, ens varen ensenyar les maquinaries i com es feia tot allò.

Demostració al mòdul de mecànica
  També vàrem anar al d'Electrònica, hi havia un xic de Torís, ell ens va explicar com funcionava una maquinària industrial de reconeixement de tapes i ens va fer una demostració posant en marxa el funcionament de la màquina aquella.

La màquina que ens ensenyaren al mòdul d'Electrónica
  Vàrem anar al mòdul d’Administratiu on vàrem veure a un amic nostre i ell ens explicà cóm funcionava. Açò era el que realment ens importava perquè nosaltres estem en el PQPI d'Administració.

Vàrem visitar el cicle de Jardineria, a nosaltres no ens va agradar molt, però als nostres companys sí, estiguérem a l’hivernacle on hi havia de tot tipus de plantes, arbres i hortalisses.
El que més ens va agradar va ser el cicle esportiu, perquè ens agraden les activitats a l'aire lliure i pensem que té més eixida laboral.

El viatge per a nosaltres va servir per a saber com va tot allò dels mòduls i per a saber com funciona el Complex Educatiu de Xest.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada