dissabte, 27 d’abril del 2013

UN VEGADA MÉS, UNA ALUMNA DE L'IES GUANYA EL PREMI SAMBORI

L'alumna Maria Sala Higón de 2n d'ESO A ha sigut una de les guanyadores de la XV edició del premi de narrativa Sambori amb l'obra Els contes de la vida. L'acte de lliurament comarcal de premis tingué lloc el passat divendres 19 d'abril al Teatre Liceu d'Alberic. En aquesta fase hi han participat 5.474 alumnes procedents de 46 centres de la Ribera.

Lliurament dels premis a Alberic

Les obres seleccionades passen a la fase final, en la qual les obres premiades de totes les comarques es disputaran els tres premis definitius. Aquests premis es lliuraran el 25 de maig de 2013 al Paranimf de la Universitat d'Alacant. Pel que fa a la participació, el premi Sambori és el concurs literari escolar més important d'Europa i enguany es repartiran premis per un valor superior a 121.000 €, segons va recordar Josep Chaqués, president de la Fundació Sambori.

Imatges de Maria Sala amb el seu premi

D'altra banda, l'IES de Torís ha sigut condecorat en aquesta edició del premi Sambori amb el premi a la participació, ja que ha estat el centre que més treballs ha presentat del primer cicle de l'ESO. Els professors Jaume Guerrero i Nati Serrano van arreplegar el diploma commemoratiu en nom del centre.

Un moment del lliurament


Video del lliurament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada